Tack alla kunder för en fantastisk sommar 2016!

 

Ett litet urval av våra produkter
   

Välkommen till vår produktsida. Här presenterar vi ett urval av de produkter vi säljer i butiken. Klicka på bilderna om Du vill se dem i större format. Följ med på en tur och få en försmak av vad Du hittar hos oss.


ljus5

Handhamrade järnljusstakar från göteborgsföretaget Lot´s Living. De tillverkar också krokar, ljushållare och mycket annat i den robusta stilen.

Vi säljer också deras handgjorda läckra keramikmuggar och pajformer m.m. Ett företag med spännande design.

dricka-olja-vinager

Kaneldricka och rosendricka är några av alvestaföretaget lammet & brödets goda drycker. Från Visingsö kommer flera sorters vinäger. Prova flädervinägern. Den smakar verkligen sommar. Den goda kravmärkta kallpressade rapsoljan kommer även den från Visingsö. Från samma ö kommer vårt kravmärkta mjöl och mysli.

 
dricka-olja-vinager


Diskdukar från Ekelund, linneväveriet i Horred. Duken är vävd i bomull och bambuviskos, vilket ger en mycket hög uppsugningsförmåga. Bambun eliminerar del av bakteriefloran, vilket begränsar uppkomsten av dålig lukt. Tvättas i 40-60 grader. Vi säljer också kökshanddukar och löpare från linneväveriet.

njutjarn

 

Ernst Kirchsteiger har designat köksaccessoarer åt anrika Skeppshults gjuteri. Genuin vardagslyx, formgivna med kärlek till det naturliga och vackra gjutjärnet och modern svensk matkultur. "Känn ytan, svart som en skogstjärn. Njutjärn är för evigt."

 

 

sang1

Sänglinne från Gripsholm. Underbart mjuka påslakan och örngott. Vi har även underlakan och överkast. Kökshanddukar, förkläden och grytlappar till kök och grillkvällar. Kuddar, plädar och dynor. För de minsta finns både påslakan och kramdjur.

helene44

Barnmössor i mjukaste bomull för de minsta. Sven & Lilly - mössan är tillverkad i Gränna. Finns i i flera läckra färger för barn i åldern 1 till 7 år. Vi har också matchande scarf som passar till mössan. Dessutom ett bedårande sött förkläde i olika färger.

senap-honung-mm

Vi säljer olika sorters marmelad, gelé, chutney och pesto från Lammet & brödet i Alvesta. Senap, kryddor och te från Krydderiet i Adelöv. Säsongens nyslungade honung kommer från lokala producenter.

ljus1 Fräckt och naturligt. Betongtrenden håller i sig. Cattis Steffensen tillverkar alla produkter för hand i sin atelje i Mölnlycke. Ljusstakar, lampetter och marchallhållare, bland annat.
ljus2

Äkta stearinljus tillverkade av LjusBoden i Boden. Flera härliga färger med roliga detaljer. Hjärteljusen finns i olika storlekar. Vi har även handmålade ljus från Candles art design.

handukar

Läckra färger på frotté i en härlig kvalité från Gripsholm. Vi har handdukar 50x70 cm, badlakan 90x150 cm och gästhanddukar 30x50 cm. Doftande handgjorda tvålar och doftljus skapar stämning i badrummet.